hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BBP lideri Destici: Bu bütün milletin acısıdır

    BBP lideri Destici: Bu bütün milletin acısıdır
    expand
    KAYNAK DHA

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Şırnak'ın Uludere ilçesindeki Şenoba Tugay Komutanlığı'ndan kalkan bir helikopterin düşmesi sonucu 13 askerin şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendiğini ifade ederken, "Bu bütün milletin acısıdır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa Destici, terörle mücadelede Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet yaralı olan Mehmetçikler'e de acil şifa dileğinde bulundu. Destici, "Ailelerinin, TSK mensuplarımızın ve milletimizin başı sağolsun" dedi. Destici, devletin ve hükümetin terörle topyekûn şekilde bir mücadele ettiğini belirterek şunları söyledi: 

    "Biz başından beri bunu söylüyorduk. PKK ve tüm unsurlarına karşı topyekûn yani hem teröristlere hem finans ayaklarına hem lojistik sağlayan belediyelere hem meclisteki uzantıları milletvekillerine hem devlet içindeki PKK'lı memurlara hem de dış desteğine topyekûn mücadele verilmesi gerektiğini söylüyorduk ve bu mücadele bugün veriliyor. Biz bunu sonuna kadar destekliyoruz."


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow