hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Asker gibi öldü: Söz dizisi 10. bölüme damga vuran diyalog

    Asker gibi öldü: Söz dizisi 10. bölüme damga vuran diyalog
    expand

    Söz dizisi yeni bölüm fragmanı Yavuz'un Çolak'tan intikam almak için nasıl bir adım atacağını merak konusu yaparken rekortmen dizide Kurtdereli'nin şehit olduğu görüntüler duygusal dakikalar yaşattı. Arkadaşlarının şehit olduğuna üzülen timi teselli eden komutan ise "Neden üzülüyorsun bir asker gibi öldü" diyerek gururlanması gerektiğini ifade etti. Söz dizisinde 5 Haziran'da yayınlanan bölümde geçen diyalog izleyicileri ekrana kilitlerken gelecek bölümün tanıtım videosunu da merak konusu yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Söz dizisi son bölümde Çolak'ın hain saldırı girişimi bir kez daha engellenirken şehit olan Kurtdereli arkadaşları için kendisini feda etti. Alınan ihbarın ardından olay yerine koşan Yarbay Erdem ise askerinin şehit olduğu haberi ile yıkıldı. Yavuz'un yeniden özgürlüğüne kavuşmasına sevinemeden bombalı saldırı ile sarsılan ekip olayın sorumlularından hesap soracak. Söz dizisinin yeni bölüm fragmanının ise cuma günü ekrana gelmesi bekleniyor.

    Veda töreninin ardından şehitin naaşı memleketine uğurlanırken Yarbay Erdem ve Üsteğmen Yavuz intikam yeminleri etti. Ortalığı karıştırmaya devam eden Çolak ise sivil ve asker ayırt etmeden saldırı yapılması talimatını verdi. Bombalama fikri sonrası böyle bir kararı vermenin kendisi için oldukça zor olduğunu ifade eden Yarbay Erdem ise emrindeki askerlere komutanlarını kurtarmaları için mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. 

    SÖZ DİZİSİ 10. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Yavuz’u ele geçirdikten sonra ona işkence etmeye başlayan Çolak, konuşması için üsteğmeni ikna etmeye çalışsa da Yavuz tüm baskılara rağmen konuşmamıştı. Bunun üzerine oldukça sinirlenen Çolak, video düzeneği kurdurarak Yarbay Erdem’i aramış ve emrindeki askeri diri diri yakacağını söylemişti. Ölümle burun buruna gelen Yavuz, canlı bağlantıda Erdem’den bulunduğu alanı bombalamasını isterken Yarbay askerini kurtarmak için harekete geçmişti. Gelecek bölümde de hain planlarını sürdüren Çolak, bu kez asker ve sivil dinlemeden saldırılar düzenleyecek. Meydanda gerçekleştirilen düğüne katılan askerleri öldürmek için canlı bomba ayarlayan Çolak, son kez konuşma yaptığı teröristi meydana götürecek. Bu esnada canlı bomba eylemini haber alan askerlere bulundukları alanı terk etme talimatı verilecek. Askerler bölgeden ayrılmadan olay yerine gelen terörist üzerindeki bombayı infilak ettirmeye çalışırken Kurtdereli kendi canını hiçe sayarak teröristin üzerine atlayacak. Bombanın patlamasıyla birlikte şehit olan Kurtdereli sivilleri ve askerleri kurtarırken timdeki diğer arkadaşlarını gözyaşları içerisinde bırakacak. Öte yandan operasyon esnasında askerlerin yanında olan Eylem de teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SÖZ DİZİSİNDE GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

    “Ölüm bize bayram olur” diyen Yavuz, dünyaya rezil olmak istemediğini söyleyerek “Komutanım ne olur vurun” diye ısrar edecek. Okulun basılmasının talimatını veren Çolak ise çocuk, öğretmen kim olursa olsun öldürülmesini isteyecek. Askerler ise okula saldırı hazırlığında olan teröristlere engel olmaya çalışacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asker gibi öldü: Söz dizisi 10. bölüme damga vuran diyalog

    Bahar’ın yaralandığı öğrenen Yavuz, Çolak’ın saldırdığı kamyonda bulunan kişileri kurtarmaya gitti. Secdiği kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen Yavuz, Bahar’ın kurtulmasına rağmen ölen siviller için üzüldü. Birlikte katıldıkları davette yakınlaşmaya devam eden Bahar ve Yavuz birbirlerine ilk kez ilişkilerini itiraf etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow