hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 29 Temmuz...Yunan golcüye teklif

    Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 29 Temmuz...Yunan golcüye teklif
    expand
    KAYNAK Cnnturk.com

    Atınç'ın sakatlanması, hazırlık maçlarında çok gol yenilmesi ve eldeki stoperlerin yetersiz kalması Beşiktaş'ı zor duruma düşürürken forvet transferi de çıkmaz yola girdi. Beşiktaş'a Kyle Larin, Lens ve Negredo'dan hayır yanıtı geldi. Bunun üzerine Siyah beyazlı ekip Soldado, Mitroglou isimlerine gündemine aldı. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sky Sports Beşiktaş'ın Jeremain Lens için yaptığı teklifin Sunderland tarafından reddedildiğini yazdı.

    Siyah-beyazlı ekipte Atınç Nukan'ın talihsiz sakatlığıyla hem yerli oyuncu hem de stoper sorunu daha da ciddileşti. Beşiktaş'ın arayışlarında stoper mevkiini öne çekmesi bekleniyor.

    Stoperde Vida dosyası tamamen kapanırken Mangala için belirsizlik hakim. Juventus'un talebi bu transferin kaderini belirleyecek. Inter'den Miranda da listede. Milan'ın Gustavo Gomez'i bırakması halinde bu oyuncu da gündeme gelecek.

    Beşiktaş'tan ayrılan Ömer Şişmanoğlu, Göztepe'yle anlaştı.

    7 çocuk babası Cristiano Ronaldo

    Öte yandan forvet transferinde Diego Costa yeniden gündeme gelirken Soldado, Munir isimleri de gündemde. Negredo ise menajerleri ve İngiltere'de oynamak istemesi nedeniyle gündemden düştü.

    Beşiktaş, Soldado'ya 1,5 milyon euro, kulübü Villarreal'e de 2,5 milyon euro'luk bir teklif sundu. Kontrat önerisi ise 2+1 yıllıkB

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanadalı golcü Cyle Larin için yapılan teklif reddedildi. Bony ve Remy isimleri yeniden gündemde. Demba Ba ise yedek isim olarak tutuluyor. Geçen sene de Beşiktaş’ın gündemine gelen Jackson Martinez’e, teknik heyet soğuk baksa da, yönetim her ihtimali göz önünde bulundurarak, Kolombiyalı ismi listesinde tutuyor.

    Mitroglou iddiası

    Kostas Mitroglou Beşiktaş'ın yeniden gündemine girdi. Benfica'da oynayan Yunan golcü geçen sezon 16 gol kaydetti. Ancak oyuncu için Benfica'nın 20 milyon euro fiyat biçtiği biliniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow