hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deli Gönül'ün 6. bölüme ait özel fragmanı yayınlandı

    Deli Gönülün 6. bölüme ait özel fragmanı yayınlandı
    expand

    Pazartesi günleri ekrana gelen Deli Gönül yeni bölüm fragmanı ile Fatmanur'un sahibi olduğu fotoğraf makinesinin iki aile arasında gündem haline geleceğini gösterdi. Fatmanur'un dedesine ait olan makinenin kendisine iade edilmesine sinirlenen Kadir Hoca'nın yakınları ona sitemde bulunacak. Makineyi Fatmanur'a geri verdiği esnada eli aşık olduğu kadına değen Kadir bir kez daha panik yaşayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deli Gönül son bölümde Türkan'ın düzenlediği parti işlerin daha da karışmasına neden olmuş Şükran'ın başına gelenler işlerin daha da karışmasını sağlamıştı. Arada küçük kızın olmasına rağmen aynı okulda çalıştıkları dönemde Fatmanur’u hiç tanımamış gibi davranan Kadir, bu tavrıyla Fatmanur’u kırmıştı. Müdürün organize ettiği davette Şükran’ın Fatmanur’u görünce aniden bayılması ise Deli Gönül’ün 5. bölümünde nasıl bir gerilimin yaşanacağını göstermişti.

     

    31 TEMMUZ FRAGMANI

    Şükran’ın başına gelen üzücü olayın ardından ilk kez ikili diyalog içerisine girecek olan Fatmanur ve Kadir arasında yüzleşme yaşanacak. Kadir, Fatmanur’a aralarında yaşananlara rağmen “Nasıl olur da başka bir adamla evlenirsin?” diye soracak. Kadir Hoca’nın sorularına cevap vermekte çaresiz kalan Fatmanur gözyaşları içerisinde kalırken onun Oğuz da kendisine sitemde bulunacak. “Evlenmeyi sen istedin” diyerek Fatmanur’un pişman tavırlarından uzaklaşmasını isteyen Oğuz, kolunda tuttuğu Fatmanur’un canını yakacak.

    DİZİNİN OYUNCULARI KİMLER?

    Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, önemli olaylar yaşanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KONUSU YAPIMCI TARAFINDAN AÇIKLANDI

    Yayıncı kuruluş ve yapımcı firma tarafından dizi ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek iki öğretmenin aşk hikâyesi anlatılıyor. İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakâr bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur… Bir patlama ile savrulan hayatlar, yeni bir hayatın inşasıyla yeniden can bulacak… Mehmet Kadir ve Fatmanur’un yaşadığı umutsuzluklar, genç yaşlarında savrulan öğrencilere örnek olacak… Onlar öğrencilerin hayatına dokundukça, umut köklerinden yeniden yeşerecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow