hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arsenal-Köln maçı izle (UEFA Avrupa Ligi H Grubu)

    Arsenal-Köln maçı izle (UEFA Avrupa Ligi H Grubu)
    expand

    Arsenal, Köln karşısında galibiyet istiyor. Lige kötü başlayan Topçular, UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, Arsenal-Köln maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta sorularına yanıt arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arsene Wenger yönetimindeki Arsenal, Köln ile Londra'da karşılaşıyor. İngiltere Premier Ligi'nde istediği başlangıca imza atamayan Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'ne iyi başlayarak taraftarını sevindirmek istiyor. Diğer yandan Köln'e ise İngilizler karşısında pek fazla şans verilmiyor.

    ARSENAL-KÖLN MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

    UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun ilk haftasında Arsenal sahasında Köln'ü konuk edecek. Bu akşam TSİ 22.05'te, Londra'da Emirates'te oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Javier Estrada yönetecek. Estrada'nın yardımcılıklarını ise Miguel Martinez ve Teodoro Sobrino yapacak. Futbolseverler Arsenal-Köln maçını Tivibu Spor 3'ten canlı izleyebilecekler.

    ARSENAL'DE SON DURUM

    Kabus gibi bir sezonun ardından bu sezona büyük umutlarla başlayan Arsenal, yine hayal kırıklığı yarattı. İlk 4 haftada 2 galibiyet, 2 yenilgi alan Kırmızı-Beyazlı takım UEFA Avrupa Ligi maçında gönül almak istiyor. Grubun ve turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen Topçuların Köln karşısında nasıl bir skor alacakları merak konusu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KÖLN'DE SON DURUM

    Geçen sezon Bundesliga'yı 5. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi vizesini alan Köln için işler bu sezon iyi gitmiyor. İlk 3 haftası geride kalan ligde henüz puanla tanışamayan takım sıralamada dibe oturdu. Alman ekibi şimdi Avrupa'da Londra deplasmanında Arsenal'den puan koparmaya çalışacak ancak işleri oldukça zor olacak.

    MUHTEMEL 11'LER

    Arsenal: Petr Cech, Hector Bellerin, Shkodran Mustafi, Rob Holding, Sead Kolasinac, Granit Xhaka, Aaron Ramsey, Mesut Özil, Theo Walcott, Alexis Sanchez, Alexandre Lacazette

    Köln: Timo Horn, Pawel Olkowski, Dominique Heintz, Frederik Sörensen, Jonas Hector, Matthias Lehmann, Marco Höger, Yuya Osako, Marcel Risse, Leonardo Bittencourt, Jhon Cordoba

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow