hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı: Eskişehirspor-Ümraniyespor maçı izle | TFF 1. Lig maçları hangi kanalda?

    Canlı: Eskişehirspor-Ümraniyespor maçı izle | TFF 1. Lig maçları hangi kanalda
    expand

    Eskişehirspor-Ümraniyespor maçı ile TFF 1. Lig'in 5. haftası tamamlanacak. Ligde şampiyonluk hedefiyle başlamasına rağmen istediği sonuçları bir türlü alamayan Eskişehirspor, Ümraniyespor'u taraftarı önünde mağlup etmeye çalışacak. Ümraniyespor ise çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Eskişehirspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta sorularının yanıtı haberimizdedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eskişehirspor sahasında Ümraniyespor'u konuk ediyor. Geçen sezon Süper Lig fırsatını Play-Off finalinde kaybeden Es Es bu sezona ise istediği başlangıcı yapamadı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri bu karşılaşmada Ümraniyespor'u mağlup ederek kötü gidişata bir "dur" demek isterken, Ümraniyespor ise sahadan 3 puanla ayrılarak zirve ile puan farkını 1'e düşürmenin hesaplarını yapıyor.

    ESKİŞEHİRSPOR-ÜMRANİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    TFF 1. Lig'in 5. haftasının kapanış karşılaşmasında Eskişehirspor sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek. Bu akşam saat 20.00'de Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Abdülkadir Bitigen yönetirken, yardımcılıklarını ise Deniz Turgut ve Seyfettin Ünal yapacak. Futbolseverler Eskişehirspor-Ümraniyespor maçını beIN Sports MAX 1'den canlı izleyebilecekler.

    Geçen sezon güçlü kadrosuyla favori gösterildiği ligde yükselmeyi başaramayan Eskişehirspor, bu sezona ise oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Geride kalan 4 maçta sadece 2 puan toplayabilen Es Es, bu maçta kazanarak kötü gidişata dur demek ve taraftarlarını sevindirmek istiyor. Diğer yandan geçen sezon ligde iyi bir sıralama elde eden Ümraniyespor ise bu sezon yükselme mücadelesinde olmak istiyor. İlk 4 maçında 9 puan toplayarak zirve yarışına ortak olan takım eğer yine kazanırsa lider Giresunspor ile aradaki puan farkını 1'e indirecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow