hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ahmet Çakar'dan olay sözler: Ali Palabıyık tetikçilik yapmıştır

    Ahmet Çakardan olay sözler: Ali Palabıyık tetikçilik yapmıştır
    expand

    Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmaya hakem Ali Palabıyık'ın kararları damga vurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, derbi değerlendirmelerinde bulunurken maçın hakemi Ali Palabıyık ile ilgili sert ifadeler kullandı. İşte Çakar'ın maç sonu sözleri:

    "Neto'nun atılmasından sonra hakem Ali Palabıyık maçı dengeledi. Beşiktaş'ın penaltısı ve buz gibi bir golü verilmedi. Palabıyık, Beşiktaş'ı katletti. Reyting, marka, maliyet düşünen bir üst akıl emriyle, Ali Palabıyık vasıtasıyla Fenerbahçe galip getirilmiştir. Ali Palabıyık tetikçilik yapmıştır. Bunu sportif anlamda söylüyorum. Türk hakemlerinden ve futbolundan utanıyorum. Üst akıl lige ayar verdi. Ali Palabıyık'tan üstle, alt tarafın yakınlaşmasını istediler. Baronların cepleri şişik kalsın diye koskoca Beşiktaş yem edildi.

    Ersun Yanal ile İrem Ağan evlendi

    Tetikçi olarak Ali Palabıyık kullanıldı. Üst akıl, Fenerbahçe'yi geçen sene de kupada tutmak için yine Ali Palabıyık'ı kullandı. Soruyorum, dünya üzerinde bir takımın arka arkaya iki deplasmanını aynı hakem yönetmiş mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu ne demek biliyor musunuz, Yusuf Namoğlu, bu maça Ali Palabıyık'ı düşünmemişti. Ancak üst akıl, Ali Palabıyık'ı atadı. Bu galibiyette Fenerbahçe'nin bir gram teri yoktur. Hakemle kazanmışlardır."

    Sivasspor 2-3 Göztepe / Maç Özeti

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow