hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batuhan Karadeniz şampiyonluk adayını açıkladı

    Batuhan Karadeniz şampiyonluk adayını açıkladı
    expand

    Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan ve şu anda TFF 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz, Süper Lig'de şampiyon olacağını düşündüğü takımı açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz sezonun devre arasında İsviçre'nin St. Gallen takımına transfer olan ve bu sezon başında TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sakaryaspor'a gelen forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz, yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuştu.

    26 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de şampiyon olmasını beklediği takımı açıkladı. Karadeniz, Fenerbahçe'nin ligi lider olarak tamamlayacağını söyledi.

    İşte Batuhan Karadeniz'in o röportajı:

    En beğendiğin teknik direktör kim?

    Igor Tudor. Hem baskıyı kaldırabildi, o kadar üstünde baskı varken. Hem diktatör, huyundan vazgeçmedi. Şu anda takımı oynatıyor herkes de ayakta alkışlıyor. Ben de böyle adamı alkışlarım. Adam sözünden dönmedi. Taviz de vermedi. Çıktı aynı şekilde aynı yerde takımı oynatıyor. Ben kutlarım başka bir şey yapamam.

    Türkiye'nin Finlandiya maçı ilk 11'i

    Süper Lig'de şampiyon kim olur?

    Süper Lig'de tünelin ucunda görmek istediğim takım sonuna kadar Beşiktaş ama bu sene bence şampiyon Fenerbahçe olacak. Geçen sene Beşiktaş'ın şampiyon olacağını söylemiştim, bu sezon bence Fenerbahçe şampiyon olacak diye düşünüyorum ama inşallah Beşiktaş olur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Neye dayanarak bunu söylüyorsun?

    Aykut hocaya dayanarak söylüyorum. Güveniyorum. Hocalığını da beğeniyorum. Bence orada bazı şeyler Aykut hocanın kendi disiplinine uyduğu zaman daha farklı şeyler olacağını düşünüyorum.

    Sakaryaspor hakkında düşüncelerin neler?

    Sakaryaspor büyük bir camia. En üzüldüğüm konulardan birisi böyle camiaların böyle liglerde olmasına gerçekten çok üzülüyorum.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow