hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arka Sokaklar 453. bölüm fragmanı Kanal D izleyicisinin karşısına çıktı

    Arka Sokaklar 453. bölüm fragmanı Kanal D izleyicisinin karşısına çıktı
    expand

    Yeni sezonda ekibin hikayesini ekrana taşımayı sürdüren Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanıyla merak konusu oldu. Önceki bölümde Selin'in teröristler tarafından kaçırılarak denize atılmasıyla genç komiser için hayati önem taşıyan dakikalar başlamıştı. Öte yandan 13 Ekim'deki Arka Sokaklar'da Mesut'u görevden almak isteyen Rıza Baba silahını ve kimliğini bırakmasını söylediği Mesut'a "Odayı terk et" diyerek sitemde bulunmuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arka Sokaklar son bölümde hem Pınar'ın hem de Selin'in ölümle burun buruna gelmesi gündem olmuş ekip için geçmek bilmeyen dakikalar başlamıştı. Pınar'ın mekan içerisinde olduğunu öğrenen Ali büyük panik yaşarken kızından haber alamayan Rıza Baba bir yandan da Mesut'un kendisine karşı gelmesiyle uğraşmıştı. Peki, Arka Sokaklar'da 13 Ekim Cuma günü ekranda olan bölümde neler yaşandı?

    SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    ARKA SOKAKLAR 452. BÖLÜM ÖZETİ

    Selin, görev sırasında Bedran'ın adamları tarafından kaçırılır! Bedran eline geçirdiği bu fırsatı değerlendirmek ve polislerden intikam almak için Selin'i infaz etmek ister. Bedran adamlarından, Mesut'un değer verdiği kadın olduğunu öğrendikten sonra plan değişikliğine gider. Mesut'a, Selin'in başına dayanmış fotoğraflarını mesaj atar. Mesut deliye döner. Bütün kozlar Bedran'ın elindedir ve Mesut'a buluşma yeri verir. Deniz kenarında buluşan Mesut ve Bedran karşı karşıyadır! Denizin açıklarında ise, bir teknenin içinde Selin vardır! Bu durum Mesut'un elini kolunu bağlamaktadır. Bir an sonra Bedran'ın adamı elleri bağlı Selin'i tekneden denizin derinliklerine atar. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MESUT GEÇMİŞİNE DÖNÜYOR

    Mesut yaşadıklarından dolayı tekrar alkole başlar. Bunun sonucunda önce oğlu Tunç ile sıkıntı yaşar; daha sonra ise, Selin ile büyük bir kavga yaşar. Operasyonlarda da ekipten ayrı hareket etmesi Rıza Baba'yı öfkelendirir. Başta Hüsnü olmak üzere, ekip arkadaşlarının da uyarısını dinlemez. Bu durum onun için kötü sonuçlanır. Rıza Baba, yaşadığı son olay sonrasında karar verir ve rozetini alır. Mesut, şaşkındır; fakat, yapacağı bir şey yoktur.

    Arka Sokaklar 453. bölüm fragmanı Kanal D izleyicisinin karşısına çıktı

    BEDRAN'IN BOMBALI SALDIRILARI SÜRÜYOR

    Pınar, arkadaşı ile buluşmak için sözleştikleri lokantaya gelmiştir. Burası, Bedran'ın bombalı eylem yapacağı yerdir. Güle elinde bomba yüklü çanta ile restorandan içeri girer. İçerideki masalarda Pınar'ın arkadaşı ve kızı oturmaktadır. Pınar ise, daha restorana girmemiştir; fakat, çok yakın bir yerdedir. Güle, pişmanlık duyup oradan çıkmak istese de, Bedran adamına emri verir. Adamı bombayı patlatır. Restoran havaya uçar. Çok sayıoda ölü ve yaralı vardır. Bomba haberi Rıza Baba ve Ali'ye de ulaşır. Bombalamanın yapıldığı yere gideceğini bildikleri Pınar'dan ve çocuklardan bir haber yoktur. Ali, telaş içinde bombalanan mekanda eşi ve çocuklarını arar.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow