hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bulls'a "Hawks" dur dedi

    Bullsa Hawks dur dedi
    expand

    NBA'de Atlanta Hawks, sahasında Chicago Bulls'u 109-94'luk skorla mağlup etti. Bulls'ta Ömer Aşık, karşılaşmayı 8 sayı, 13 ribaund, 2 top çalmalik performansla tamamlarken mağlubiyete engel olamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Philips Arena'da oynanan karşılaşmada Atlanta Hawks takımında Josh Smith 25 sayılık performansı ile sahanın en skorer oyuncusu ve galibiyetin mimarı oldu. Atlanta takımında Joe Johnson 17 sayı, Vladimir Radmanovic 17 sayı, Al Horford 14 sayı, Jeff Teague 12 sayı ve Willie Green 10 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldu.

    6 maçlık galibiyet serisi sona eren Chicago Bulls takımında ise John Lucas 16 sayılık performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu olurken, Kyle Korver 13 sayı, Taj Gibson 11 sayı, Jimmy Butler 12 sayı ve Carlos Boozer 12 sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer oyuncular oldular.

    Mücadelede 20.23 dakika süre alan A milli basketbolcu Ömer Aşık, karşılaşmayı 8 sayı, 13 ribaund, 2 top çalmalik performansla tamamlarken mağlubiyete engel olamadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow