hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Boston Celtics 10. galibiyetini aldı

    Boston Celtics 10. galibiyetini aldı
    expand

    NBA'de Semih Erden'in forma şansı bulamadığı maçta Cleveland Cavaliers, Boston Celtics'e 93-90 mağlup oldu.

    NBA'deki temsilcilerimizden Semih Erden'in koç kararıyla oynamadığı maçta Cleveland Cavaliers, milli basketbolcunun eski takımı Boston Celtics'i konuk etti.

    7. kez art arda yıldız guardı Rojon Rondo'dan yoksun olarak sahaya çıkan Boston, Cleveland'ı 93-90'lık skorla mağlup etti ve 20. maçında 10. galibiyetini aldı. Cavaliers ise, 20. maçında 12. kez salondan yenik ayrıldı.

    Cavaliers'ın en skorer oyuncusu 21 sayı ile çaylak Kyle Irving olurken, genç guard 6 da asist yaptı. Brezilyalı Anderson Varejao, 21 sayı ve 20 ribaundluk performansı ile Boston pota altını karartsa da bu performans Cleveland'a galibiyet olarak dönmedi. Mücadeleyi 12 sayı ile tamamlayan Antawn Jamison ve 11 sayıyla oynayan Alonzo Gee de çift haneli sayıları gören diğer iki isim oldu.

    Boston'ın en skorer ismi 20 sayı üreten Paul Pierce olurken, yıldız oyuncu 6 asist, 4 ribaund ve üç de top çalmayla oynadı. Kevin Garnett ve Brandon Bass'in 13 sayı ile oynadığı maçta, Ray Allen 12 sayı, 8 asist Rondo'nun eksikliğini hissettirmedi. Jermain O'Neal da mücadeleyi 12 sayı ile tamamlayan bir diğer isim oldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow