hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hawks'ın Joe Johnson'ı var

    Hawksın Joe Johnsonı var
    expand

    Atlanta Hawks'ın Toronto'yu 100-77 mağlup ettiği maçta Joe Johnson 30 sayı 4 asistlik performansıyla dikkat çekti.

    NBA'de gecenin ilk maçında Doğu Konferansı'nın güçlü ekiplerinden Zaza Pachulia'lı Atlanta Hawks, deplasmanda Toronto Raptors ile karşılaştı.

    Atlanta rahat bir karşılaşmanın ardından Toronto'yu 100-77 mağlup etti ve art arda 3. galibiyetini elde etti. Bu karşılaşmayla Atlanta 22. maçında 16. galibiyetine ulaşırken; Toronto 15. yenilgisini aldı.

    Deplasman ekibi Atlanta'yı galibiyete taşıyan isim 30 sayı, 4 asistle oynayan Joe Johnson olurken; oyuna kenardan dahil olan Tracy McGrady 15 sayı ile takının en skorer ikinci ismi oldu. Guard Jeff Teague karşılaşmayı 10 sayı ve 5 asistle tamamlarken, Marvin Williams ve Zaza da 10'ar sayı ile çift hanelere ulaşan diğer iki isim oldu. Zaza, mücadelede 6 da ribaund aldı.

    Bargnani'den yoksun olarak mücadele eden Toronto'da ise sadece üç oyuncu çift hanelere ulaşabildi. Bayless 13 sayı ile takımının en skorer ismi olurken; Davis 11 sayı, 11 ribaund ve Forbes 10'ar sayı ile karşılaşmayı tamamladı. İspanyol guard Jose Calderon ise, mücadeleyi 6 sayı ve 9 asistle tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow