hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Indiana'nın önlenemez yükselişi önlendi!

    Indiananın önlenemez yükselişi önlendi
    expand

    Indianapolis'te Indiana Pacers karşısına çıkan Orlando Magic son anları çekişmeye sahne olan maçı 85-81 kazandı. Orlando'da milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu 9 sayı, 10 ribaund, 4 asistlik performansla oynadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA'deki temsilcilerimizden Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, son 4 maçından galibiyetle ayrılan Indiana Pacers'a konuk oldu.

    Jameer Nelson ve Glenn Davis'den yoksun mücade eden Orlando, zorlu deplasmandan yıldız oyuncusu Dwight Howard'ın etkili performansı ile 85-81 galip dönerek art arda 3. maçını kazanmış oldu. Orlando bu galibiyetle 24. maçından 15. kez zaferle çıkarken; Indiana 23. karşılaşmasında 7. mağlubiyetini aldı.

    Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, 32 dakika 51 saniye görev aldığı maçta, 0/6 üçlük ve 2/11 toplam şut isabeti ile oynadı ve 9 sayı attı. Hedo, ayrıca 10 ribaund, 4 asist üretti ancak 8 kez de top kaybı yaptı. 27 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma ve 2 blok ile oynayan Howard takımını zafere taşıyan isim olurken; Jason Richardson 17 sayı, 6 ribaund ve 5 asistle etkili bir oyun ortaya koydu. 12 sayı üreten Ryan Anderson da çift haneli sayılara ulaşan bir diğer Orlando oyuncusu oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Indiana'da 4/16 şut yüzdesi ile 19 sayı üreten Danny Granger takımının en skorer ismi oldu. Oyuna kenardan dahil olan Tylor Hansbrough 17 sayı, 7 ribaund ile Granger'a destek olurken; Paul George 13 sayı, 7 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ve 2 blok üretti. Roy Hibbert ve Danny Collison ise karşılaşmayı 10'ar sayı ile tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow