hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seattle NBA'e dönüyor

    Seattle NBAe dönüyor
    expand

    2008 yılından bu yana bir NBA takımı bulunmayan Seattle, sonbaharda yeni bir takıma kavuşabilir. Sacramento Kings'in yeni salon arayışlarında sonuca ulaşamaması durumunda Seattle ile sözleşme imzalayabileceği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seattle sekiz aydır şehre bir takım getirebilmek adına maddi açıdan kuvvetli olan bir yatırımcı menajer ile birlikte çalışmalar yürütüyor. Cuma günü basına açıklanan belgelere göre eğer Sacramento Kings yeni bir salon için tatmin edici bir anlaşma sağlayamazsa en erken sonbaharda Seattle ile sözleşme imzalanabilir.

    Taraflar arasında 13 Aralık’ta yapılan görüşmede finansal konuların ve temel anlaşma şartlarının gözden geçirildiği, belgelerde yer alıyor.

    Seattle doğumlu olan ve San Francisco’da yaşayan nitelikli yatırımcı Christopher Hansen’in, şehrine bir takım getirmek için duyduğu arzuyu belirttiği, kendi sahip olduğu bir arsaya bir salon inşa edeceği söylendi.

    2008’de Seattle Supersonics’in sahibi Clay Bennett takımı Oklahoma City’e taşımış ve adını da Thunder olarak değiştirmişti.

    Kaynak: Eurosport 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow