hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çaylaklar maçında Enes Kanter yok

    Çaylaklar maçında Enes Kanter yok
    expand

    All-Star'ın merakla beklenen organizasyonlarından çaylaklar maçının listesi belirlendi. Ricky Rubio ve Kyrie Erwing beklendiği gibi kadroda yer alırken Enes Kanter listeye giremedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adı bu sezon "Rising Stars Challenge" olarak değiştirilen, çaylaklar ve NBA'de bu sezon ikinci sezonunu geçiren oyuncular arasında oynanacak mücadelede yer alacak isimler belli oldu.

    Bu sene yeni formatıyla ilk ve ikinci yıllarını geçiren oyuncuları karşı karşıya getirecek müsabaka 24 Şubat'ta Orlando'da oynanacak.

    All-Star Blake Griffin, çaylak guard Kyrie Erwing ve Ricky Rubio'nun başı çektiği liste heyecan uyandırdı.

    Çaylaklar kadrosunda Irwing ve Rubio dışında, Kemba Walker (Charlotte), MarShon Brooks (New Jersey), Brandon Knight (Detroit), Kawhi Leonard (San Antonio), Markieff Morris (Phoenix), Tristan Thompson (Cleveland) and Derrick Williams (Minnesota) yer alacak.

    İkinci senesini dolduranlarda ise Griffin haricinde, John Wall (Washington), DeMarcus Cousins (Sacramento), Landry Fields (New York), Paul George (Indiana), Gordon Hayward (Utah), Greg Monroe (Detroit), Tiago Splitter (San Antonio) and Evan Turner (Philadelphia) oynayacak.



    Kaynak: Eurosport 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow