hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'tan arka arkaya 3. galibiyet

    Beşiktaştan arka arkaya 3. galibiyet
    expand

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, 17. haftanın erteleme maçında BOTAŞ Spor'u 89-78 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılıklı sayılarla başlayan maçta Beşiktaş, 5. dakikayı 12-8 önde geçti. Hoffman ile peş peşe bulduğu basketlerle üstünlüğünü sürdüren Beşiktaş karşısında konuk ekip de Wright ve Kress'in sayılarıyla oyundan kopmadı ve ilk periyot 25-27 siyah-beyazlı ekip lehine tamamlandı.

    İkinci periyoda Wright'ın sayılarıyla başlayan konuk ekip karşısında Yasemin Horasan ile karşılık veren Beşiktaş, üstünlüğünü sürdürüp devreyi 50-44 önde kapadı.

    Üçüncü çeyrekte Beşiktaş, Yasemin Horasan ve İlsu Darıcıoğlu'nun skorer oyunuyla farkı artırdı ve son periyota 10 sayı önde girdi: 69-59.

    Son periyotta Beşiktaş, Wiggins ve Esra Şencebe ile iyi hücumlar yaparken, yüksek şut yüzdeli oyunuyla 37. dakikada farkı 16 sayıya (81-65) çıkardı. Son bölümde rahat bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılar karşılaşmadan 89-78 galip ayrıldı.

    Ligde kalma mücadelesi veren Beşiktaş, üçüncü kez üst üste galip geldi.

    Ligde 6. galibiyetini alan ve puanını 24'e çıkaran Beşiktaş, Optimum TED Ankara Kolejlileri yakaladı. Karşılaşmada Beşiktaş'ı az sayıdaki coşkulu bir taraftar grubu destekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow