hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ersan İlyasova'nın attığı giriyor

    Ersan İlyasovanın attığı giriyor
    expand

    A Milli basketbolcu Ersan İlyasova, takımı Milwaukee Bucks’ın Toronto deplasmanında 99-105 kazandığı maça 31 sayı, 12 ribaundluk performansıyla damgasını vurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Air Canada Centre’daki karşılaşmaya ilk beş çıkan ve oyunda kaldığı yaklaşık 44 dakikada 31 sayı- 12 ribaund- 2 top çalma ile double double yapan Ersan İlyasova 
    16’da 11 genel, 3’te 3 üçlük, 6’da 6 serbest atış isabetleriyle göz doldurdu.

    Takımının ve mücadelenin en skorer ismi olan Milli yıldızımız, yükselen formuyla ilgili açıklamasında, “Sakat oyuncularımız çokluğu nedeniyle daha fazla süre aldığım için kendime güvenim arttı. Özellikle uzun rotasyonumuzda eksiklerimiz var ve ben de bu fırsatı değerlendirip sorumluluk alarak kendi basketbolumu oynuyorum. Hem hücumda hem de savunmada yüzde 110’umu vermeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

    17. galibiyetine ulaşan Milwaukee’de Drew Gooden 21 sayı- 6 ribaund- 5 asistyle etkili bir oyun sergilerken, kenardan gelen Mike Dunleavy 19 sayı- 6 ribaund- 6 asistlik önemli katkı yaptı. 5 oyuncunun çift haneli sayılar ürettiği Bucks’ta oyun kurucu Brandon Jennings 11 sayı- 4 ribaund- 6 asistle; Sloven guard Beno Urdih 11 sayı- 4 asistle oynadı. Konuk ekibin yedeklerinden Larry Sanders da 7 sayı- 5 ribaund- 4 blokla mücadele etti. Mağlubiyet sayısı 28’e yükselen Raptors cephesinde ise DeMar DeRozan’ın 21 sayı- 5 ribaund- 3 asistlik gayreti galibiyet için yeterli olmadı.

    Toronto’nun oyun kurucusu Jerryd Bayless 16 sayı- 2 ribaund- 6 asist üretirken, Amir Johnson 11 sayı- 8 ribaund- 2 asistle oynadı. İtalyan yıldız Andrea Bargnani de 11 sayı- 8 ribaund- 2 asistte kaldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow