hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe, Erdemir’e şans tanımadı

    Fenerbahçe, Erdemir’e şans tanımadı
    expand

    Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, Erdemirspor'u 75-68 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçta ilk hücum şansını Oğuz Savaş ile yakalayan Fenerbahçe Ülker, sayı bulamadı. Erdemirspor'un karşı hücumundan da sonuç alınamayınca maçın ilk dakikasında iki takım da sayı üretemedi. Sarı-lacivertli ekip Bogdanovic'in üçlüğüyle maçın ilk sayısını kaydetti, ev sahibi takım da Altan ile rakibine karşılık verdi. Hücumda etkili olan Erdemirspor üst üste bulduğu üçlük atışlarla periyotu 21-17 önde tamamladı.

    İkinci çeyrek Erdemirspor'un hücumuyla başladı. Periyodun ilk üç dakikası 23-22 Erdemirspor'un üstünlüğüyle geçti. Her iki ekip de karşılıklı top kayıpları yaşadı. Ev sahibi takım periyotun son dakikalarına üstün girmesine karşın, Fenerbahçe Ülker rakibi üzerinde baskı kurdu. İlk yarı 36-34 Fenerbahçe Ülker'in üstünlüğüyle sona erdi.

    Fenerbahçe Ülker'in hücumuyla başlayan maçın ikinci yarısında konuk ekip Bogdanovic ile skoru 38-34'e taşıdı. Karşılıklı basketlerle çekişmeli geçen mücadelede periyodun 5. dakikası 46-44 Fenerbahçe Ülker'in üstünlüğü ile geçildi.

    Altan'ın atışlarıyla rakibinin sayı farkını açmasını engelleyen Erdemirspor'da, Robinso etkili oldu. Ancak Fenerbahçe Ülker, oyunun kontrolünü ele geçirerek periyotu 58-51 üstün tamamladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın son periyotunda ilk sayısını Engin Atsür'ün başarılı atışıyla bulan konuk ekibe Erdemirspor Nihat Emre'nin 3 sayılık atışı ile karşılık vererek aradaki farkın açılmasına engel olmaya çalıştı. Her iki ekip de karşılıklı top kayıpları yaşadı. Erdemirspor başarısız 3 sayılık atışlar nedeniyle sayı üretmekte zorlandı.

    Maçı Fenerbahçe Ülker 75-68 kazandı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow