hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Euroleague'de sürpriz yok

    Euroleaguede sürpriz yok
    expand

    THY Euroleague son sekiz turunun ilk maçları tamamlandı. Olimpiakos, CSKA Moskova, Panathinaikos ve Barcelona ilk maçlarını kazanarak avantaj elde etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olimpiakos avantajlı

    THY Euroleague son sekiz turunun ilk maçında Olimpiakos deplasmanda Montepaschi Siena'yı 79-73 yenerek avantajı ele geçirdi.

    Ev sahibinde David Andersen, 26 sayı ve 7 ribaundla karşılaşmayı tamamlarken, Bo McCalebb 15 sayı ve 4 asistle geceyi noktaladı.

    Olympiakos'ta ise, Printezis 20 sayıyla galibiyeti takımına getirirken, Spanoulis 15, Kyle Hines 13 sayıyla onun en büyük yardımcıları oldular.

    CSKA rahat

    THY Euroleague son sekiz turunun ilk maçında evinde Gescrap Bilbao'yu ağırlayan CSKA Moskova 98-71'lik skorla galip geldi. Üçüncü çeyrekte oyuna hükmeden Rus ekibi, zorlanmadan zafere ulaştı.

    Rus ekibinde altı oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, 9'de 7 saha içi isabetiyle 18 sayı atan Nenad Krstic skorda başı çekti. Shved 15, Gordon 14, Kirilenko, Teodosic ve Khryapa ise 11 sayıyla galibiyette büyük rol oynadı. Bilbao'da ise 15 sayı atan Vasiliadis, yenilgiye engel olamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Panathinaikos çok farklı

    THY Euroleague son sekiz turunda son şampiyon Panathinaikos, geçtiğimiz yılın finalisti Maccabi Electra'yı 93-73 yendi ve seride 1-0 öne geçti.

    En iyi savunma performanslarından birini göstermeyen Maccabi'de Devin Smith 17 sayı 6 ribaund, Keith Langford ise 21 sayıyla maçı tamamladı.

    Barça'ladı

    THY Euroleague son sekiz turunun ilk mücadelesinde Unics Kazan’ı ağırlayan Barcelona son bölümünde zor anlar yaşadığı maçı 78-66 kazandı.

    Katalan ekibinde 22 sayı atan Pete Mickeal, maçın en skorer ismi oldu. Harika bir yıl geçiren Erazem Lorbek 15 sayı, 5 ribaund bulurken, son anlarda meydana çıkan Juan Carlos Navarro 13 sayıya ulaştı.

    Kötü başladığı maçta son bölümde açılan Kazan'da pota altında etkili olan Nathan Jawai 15 sayı, 7 ribaund yaptı. İstediği şut isabetini sağlayamayan Henry Domercant 12 sayı bulurken, takımın bir diğer skoreri Lyday 10'da kaldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow