hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ataman: "Kimse mazeret aramasın"

    Ataman: Kimse mazeret aramasın
    expand

    Anadolu Efes'i 76-71 mağlup edip Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde 2-0 öne geçen Beşiktaş Milangaz'da başantrenör Ergin Ataman, rakiplerinin hakemlerden şikayetine anlam veremediğini belirterek, "2-0'dan seriyi kaybedersek mazeret aramayacağım, kimse de aramasın" dedi.

    Ergin Ataman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Anadolu Efes'i bir kez daha sahasında mağlup etmeyi başardıklarını söyledi.

    Beşiktaş Milangaz'ın THY Avrupa Ligi'ne kabul edildiğini hatırlatan Ataman, "Aslında bu bizim THY Avrupa Ligi'ndeki ilk maçımız. Bir Avrupa Ligi takımı olan Beşiktaş Milangaz, bir başka THY Avrupa Ligi takımını yendi" ifadelerini kullandı.

    Ataman, karşılaşmada rakiplerinin uyguladığı tam saha prese hızlı hücumlarla karşılık verdiklerini dile getirdi.

    Bir basın mensubunun, Anadolu Efes Başantrenörü Illias Zouros'un hakemleri eleştirdiğini hatırlatması üzerine de Ataman, şöyle konuştu:

    "Bu sezon bize kaybeden takımlar nedense bunu söylüyor. Neticede bu hakemler Beşiktaş formasıyla çıkmıyor. Ne görüyorlarsa onu çalıyorlar. Kimse mazeret aramasın. 2-0'dan seriyi kaybedersek mazeret aramayacağım. Bazı pozisyonlar rakibimizin aleyhine cereyan etmiş olabilir ama hakemlerimiz gayet iyi niyetli. Hiç kimse bu tarz demeçlerle hakemleri baskı altına almaya çalışmasın. Hakemlerimizin de bu tarz beyanatlardan etkileneceklerine inanmıyorum."

    Beşiktaş Milangazlı Barış Hersek ise serinin kalan maçlarını da kazanıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow