hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batı'da Kevin Durant rüzgarı

    Batıda Kevin Durant rüzgarı
    expand

    NBA'de Batı Konferansı finali dördüncü maçında San Antonio Spurs’ü 109-103 yenen Oklahoma City Thunder seride durumu 2-2’ye getirdi.

    Kritik bir zafere imza atan Thunder’da 36 sayısının 18’ini son periyotta atan Kevin Durant ve 11’de 11 saha isabetiyle 26 sayı bulan ve kariyerinin en yüksek rakamına ulaşan Serge Ibaka maça damgasını vurdu.

    Oklahoma’da bir diğer yıldız Russell Westbrook’un 7 sayıda kaldığı, yeterli katkı veremediği maçta Kevin Durant topun el yaktığı anlarda sahneye çıktı ve serinin eşitlenmesini sağladı.

    Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Durant, “Sakin kalmaya, benden bekleneni yapmaya çalıştım. Kritik anlarda içgüdülerimi takip ettim” diyerek galibiyeti getiren performansını anlattı.

    İlk iki maç sonrası geriye düşen ve seriyi kazanması kimilerince imkansız görünen Thunder, NBA tarihinde 2-0 mağlubiyetten gelip seri almak isteyen 15. takım olmaya çalışacak.

    Evindeki harika sonuçlar sonrası deplasmanda ritmini kaybeden Spurs’te ise Tim Duncan’ın 21 sayı, 8 ribauntlık performansı mağlubiyete engel olamadı.

    San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder serisinde beşinci maç Pazartesi günü oynanacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow