hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş & Efes kapışmasında 6. randevu

    Beşiktaş & Efes kapışmasında 6. randevu
    expand

    Beko Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes’in mücadele ettiği play-off final serisinin 6. maçı bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

    Beko Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes’in mücadele ettiği play-off final serisinin 6. maçı 11 Haziran Pazartesi günü oynanacak.

    Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 20:00’da başlayacak.

    Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes’in ev sahibi olduğu ilk iki maçı Siyah Beyazlı takım kazanarak seride 2-0 öne geçti.
    Lacivert Beyazlılar ise 3 Haziran günü oynanan karşılaşmayı 69-67’lik skorla kazanmış durumu da 2-1’e getirmişti. 5 Haziran’da yine Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadeleyi Beşiktaş Milangaz 81-55 ile kazanırken (3-1), serinin beşinci maçında ise Anadolu Efes, uzatma sonunda 84-82 ile sonuca gitmişti (3-2).



    Serideki altıncı maç 11 Haziran Pazartesi günü Beşiktaş Milangaz’ın ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

    Toplam 4 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı play-off final serisinde, Beşiktaş Milangaz, altıncı maçı kazanması durumunda mutlu sona ulaşırken, Anadolu Efes’in kazanması durumunda ise seride yedinci ve son maç 14 Haziran Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow