hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mert Shumpert Aliağa'da

    Mert Shumpert Aliağada
    expand

    Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, Galatasaray Medical Park'tan Mert Shumpert ile anlaştı.

    Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka, bir süredir görüştükleri Shumpert ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

    Türkiye'de ilk olarak Beşiktaş'ta forma giydikten sonra Anadolu Efes ve Galatasaray Medical Park'ta mücadele eden Shumpert, Türk statüsünde oynayabiliyor. Shumpert, geçen sezonu 9 sayı, 2,6 ribaund ve 1,2 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

    Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim'in kulüp başkanı Uğur Eren, son olarak kadrolarına kattıkları Shumpert ile birlikte transferi tamamladıklarını bildirdi.

    Eren, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray Medical Park'tan Shumpert ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, Türk oyuncu statüsünde oynayan Shumpert'in takıma katılmasıyla güçlendiklerini belirtti.

    Shumpert'in hem ligde hem de Avrupa'da takıma büyük katkı sağlayacağını kaydeden Eren, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    "Geçen sezonki yabancılarından Ratkovica'yı takımda tuttuk. Bu yıl da Marcus Arnold, Torin Francis, Taquan Dean ve son olarak Shumpert'i kadromuza dahil ettik. Böylece transferi kapatmış olduk. 6 Ağustos'ta takımımız toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Bursa ve Antalya'daki turnuvalarda takımımız hazırlıklarını sürdürecek. Aliağa Petkim, geçen yıl gibi bu sezon da tüm kulvarlarda başarıyla mücadele edecektir."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow