hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Boston Celtics İstanbul'da

    Boston Celtics İstanbulda
    expand

    NBA Europe Live 2012 organizasyonu kapsamında 5 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan NBA ekibi, İstanbul'a geldi.

    Basketbolda THY Avrupa Ligi ve Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA ortaklığıyla gerçekleştirilen "NBA Europe Live 2012" organizasyonu kapsamında 5 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak NBA takımlarından Boston Celtics, İstanbul'a geldi.

    NBA ekibini taşıyan özel uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, kafile genel havacılık terminalinden çıkış yaptı. Boston Celtics kafilesi havalimanından iki otobüsle İstanbul'da konaklayacakları otele hareket etti. Kafilenin güvenliğini ABD'den gelen görevliler ve Türkiye'den özel güvenlik birimlerinin sağlaması dikkat çekti.

    NBA ekibi yarın ve 4 Ekim Perşembe günü Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanlarla, Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe Ülker ile yapacağı maçların hazırlıklarını tamamlayacak.

    NBA Europe Live 2012 turunun açılışını Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı maçla yapacak Boston Celtics, İstanbul'dan sonra İtalya'ya geçerek 7 Ekim Pazar günü EA7 Emporio Armani ile karşı karşıya gelecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow