hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lakers patladı

    Lakers patladı
    expand

    NBA'de transferin en hareketli ekibi olan Los Angeles Lakers, sahasında Dallas Mavericks'e 99-91 mağlup oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gecenin son maçı ise yeni sezonda kadrosuna Dwight Howard ile Steve Nash'i katan Los Angeles Lakers ile Dallas Maverisks arasında oynandı. Dirk Nowitzki'den yoksun Mavericks, Lakers'ı deplasmanda 99-91 yenmeyi başardı. 6 oyuncusu çift haneli skor üreten Mavericks'e bu yıl katılan Darren Collison, 17 sayı, 4 asist ve 3 top çalmayla takımının en skorer ismi oldu. Mavericks'in yeni transferlerinden Elton Brand, 8 sayı ve 11 ribaund, O.J. Mayo ise 12 sayıyla oynadı.

    Lakers cephesinde 23 sayı, 13 ribaund, 6 asist ve 3 blokla oynayan Pau Gasol'un eforu mağlubiyeti önleyemedi. Ayak sakatlığı nedeniyle maça çıkmayacağı söylenen ancak ilk beşte başlayarak basketbolseverleri mutlu eden Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, 14'de 11 saha içi isabetiyle 22 sayı bulsa da oyunun diğer alanlarına katkı yapamadı.

    Yeni transferlerden Dwight Howard, 19 sayı 10 ribaundla "double double" yaparken, Steve Nash, 7 sayı ve 4 asistte kaldı.

    Yarın 9 maçın oynanacağı NBA'de, Türk oyncular da parkeye çıkacak. Sezon öncesi Ömer Aşık ile 3 yıllığına anlaşan Houston Rockets, Detroit Pistons deplasmanına çıkarken, Enes Kanter'li Utah Jazz, Dallas Mavericks'i konuk edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow