hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Utah'ta "Jazz" konseri

    Utahta Jazz konseri
    expand

    NBA'deki temsilcilerimiz Ömer Aşık ile Enes Kanter'in karşı karşıya geldiği maçta Utah Jazz evinde Houston Rockets'ı 102-91 ile geçti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'yi temsil eden Enes Kanter ve Ömer Aşık'ın takımlarının karşılaştığı maçta, Utah Jazz, ağırladığı Houston Rockets'ı 102-91 mağlup etti.

    Jazz'da pivot Al Jefferson, 14 sayı ve 16 ribaundluk performansıyla galibiyetin mimarı oldu. 5 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Jazz'da kenardan gelerek 15 sayı atan Gordon Hayward, takımının en skoreri olurken, Randy Foye 14 sayı, Marvin Williams, 12 sayı ve Paul Millsap, 10 sayı ve 8 ribaund üretti. Oyuna sonradan giren Enes Kanter ise 21 dakikada 6 sayı, 8 ribaund ve 3 blokla geceyi tamamladı.

    James Harden'ın rahatsızlığından dolayı 18 dakika sahada kaldığı ve 6 sayı kaydettği Rockets'da maçın en skorer ismi Patrick Patterson'ın, 19 sayısı galibiyete yetmedi. Rockets'da Jeremy Lin, 13 sayı ve 6 ribaund, kenardan gelen çaylak oyuncu Terrence Jones, 12 sayı ve 8 ribaund ve Marcus Morris, 12 sayıyla ayakta kalmaya çalıştı. Maça ilk 5'de başlayan ve 29 dakika sahada kalan Ömer Aşık, 2 sayı, 7 ribaund ve 2 blokla oynadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow