hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    New York derbisi Brooklyn'in

    New York derbisi Brooklynin
    expand

    NBA'de New York derbisinde Brooklyn Nets evinde New York Knicks'i 96-85 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki takım da mücadeleye dengeli başlarken, karşılıklı basketlerle geçilen ilk çeyrekte fark açılmadı ve periyodu ev sahibi 26-23 önde tamamladı.

    Başa baş mücadele ikinci periyotta da devam etti. İki takım da karşılıklı basketlere engel olamadı. Çeyreğin bitimine 56 saniye kala New York Knicks skoru eşitlerken periyodu da iki sayı farkla önde tamamlamayı başardı.

    Karşılaşmanın dengeli seyri ikinci yarıda da devam etti. İki takım da uzunca süre oyundan kopmadı ve biribirine üstünlük sağlamayı da başaramadı. Böylece normal süresi 84-84 sona eren maç uzatmaya gitti.

    Uzatmaya harika başlayan Nets bitime üç dakika kala farkı altı sayıya çıkardı. Sonrasında ise Knicks'te maçın genelinde harika bir oyun ortaya koyan Carmelo Anthony üst üste atışlarında isabet bulamadı. Böylece ev sahibi sahadan 96-89'lik skorla galip ayrıldı.

    Maçın en skorer ismi New York Knicks'ten mücadeleyi 35 sayı ile tamamlayan Carmelo Anthony olurken onu takım arkadaşı Tyson Chandler 28 sayı ile takip etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Brooklyn Nets'ten Brook Lopez 22 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Deron Williams ise maçı 16 sayı ve 14 asist ile tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow