hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Novi Zagreb'e fark attı

    Galatasaray Novi Zagrebe fark attı
    expand

    Galatasaray, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (C) Grubu 7. maçında Hırvatistan'ın Novi Zagreb ekibini 77-50 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmaya sert savunmayla başlayarak rakibini potadan uzak tutan Galatasaray, hücumda da oldukça etkili bir mücadele sergiledi ve Işıl, Whalen ve Lyttle ile üst üste kaydettiği basketlerle 7. dakikayı 21-0 önde geçti. İlk sayılarını serbest atıştan bulan Novi Zagreb, daha sonra Mandir ile basketler üretirken, sarı-kırmızılı takım ilk periyotu 23-10 önde bitirdi.

    İkinci periyota iyi başlayan konuk ekip, Mandir ve Pavetic ile skor bularak 15. dakikada farkı 5 sayıya (26-21) indirdi. Ancak Galatasaray, Fowles'in oyuna girmesiyle tekrar hareketlendi ve Wauters'in de verdiği katkıyla ilk yarıyı 38-29 üstün geçti.

    Maçın ikinci yarısında pota altında etkili olan Galatasaray, Lyttle ve Şaziye'nin basketleriyle 27. dakikada skoru 55-39 yaptı. Konuk takım, Mandir ve Mazic'in kazandırdığı sayılarla oyunda kalmaya çalıştı ancak sarı-kırmızılı takım son periyota da 59-45 önde girdi.

    Son periyotta oyunun kontrolünü tamamen eline alan Galatasaray, karşılaşmadan 77-50 galip ayrılarak, gruptaki 6. galibiyetini elde etti.

    Sarı-kırmızılılar, Hırvatistan'da oynanan ilk maçta da rakibini 31 sayı farkla 79-48 mağlup etmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow