hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Banvit evinde galip

    Banvit evinde galip
    expand

    Beko Basketbol Ligi’nin onun hafta mücadelesinde Banvit, konuk ettiği Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni 95-81 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ligin onuncu haftasında üçüncü sıranın sahibi Banvit, iki galibiyeti bulunan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Maçtan Bandırma temsilcisi, 95-81 galip ayrıldı. Charles Davis, 20 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile galibiyette önemli rol oynarken Vladimir Stimac 11 sayı, 10 ribaund ile double-double yaptı. Gaziantep temsilcisinde Isaiah Swann’ın 22 sayılık performansı ise galibiyet için yeterli olmadı.

    Mücadeleye Banvit iyi başlarken ilk periyodu 27-22 önde tamamladı. İkinci periyotta Isaiah Swann’ın sayılarına Erkan Veyseloğlu ve İzzet Türkyılmaz’ın 3 sayılık basketleriyle karşılık veren ev sahibi takım skor avantajını korudu. Soyunma odasına Banvit, 54-52 önde gitti. Üçüncü periyotta Bandırma temsilcisi, Charles Davis ile boyalı alanı iyi kullanarak skor üretti ve farkı çift haneli rakamlara çıkartarak son periyoda 78-68 önde girdi. İzzet Türkyılmaz’ın skorer oyunuyla farkı daha da arttıran Banvit, maçtan da 95-81 galip ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow