hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Banvit'in Lance abisi

    Banvitin Lance abisi
    expand

    Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in kaptanlığını yapan Lance Williams'a oyuncu arkadaşları "abi" diye hitap ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4 yıldır Bandırma'da bulunan ve son 2 yıldır da Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in kaptanlığını yapan Williams, Türkiye ve Bandırma'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

    Yılın 2 ayında ABD'de kaldığını ifade eden Williams, "Türkiye, Bandırma ve takımım Banvit önemli bir tecrübe. Burası artık benim evim oldu. Buradaki herkesi çok seviyorum. Herkesle çok iyi anlaşıyorum. Beni kardeş gibi görüyorlar, ben de onları kardeş gibi görüyorum" şeklinde konuştu.

    Tarafların el üstünde tuttuğu ve insanlarla kısa sürede kaynaşan Williams, takım içerisine giren yeni bir sporcuyla da kısa sürede anlaşıyor.

    Takımdaki sporcuların "abi" diye hitap ettiği, Banvit'in hem ligde, hem de Eurocup'ta son haftalardaki başarısında payı olan Williams, "Avrupa'da ligde inşallah son sekize kalacağız. Banvit tarihinde ilk kez Eurocup'ta böyle bir başarı yakaladı. Takım olarak herkes çok iyi iş yapıyor" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow