hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sow'un parasını kim verecek?

    Sowun parasını kim verecek
    expand

    Fenerbahçe'nin Sow transferinin 2 milyon euro'sunu finanse edeceği, geri kalan 8 milyon euro'nun Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve Ali Koç tarafından karşılanacağı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer, Kanaltürk kanalında yayınlanan Telegol programına katılırken; Lille'den kadrolarına kattıkları Moussa Sow'un transferi ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

    Niang, Emenike, Andre Santos ve Lugano gibi isimlerin ekonomik sebeplerden dolayı satıldığı, ancak devre arasında Sow'a çok ciddi bir bonservis bedeli ödendiği hatırlatılan Cihan Kamer, Senegalli golcünün transferinde bonservis bedelinin büyük kısmının Fenerbahçe Kulübü'nün kasasından çıkmadığını, yöneticilerin verdiğini açıkladı.

    Sarı lacivertli kulübün 10 milyon euroya satın alınan golcü için sadece 2 milyon euro ödediğini ifade eden Kamer, 8 milyon euroluk kısmın Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir tarafından ödendiğini şu cümlelerle açıkladı:

    "Sow'u 10 milyon euroya aldık. Öncelikle bu transferde Ferit Şahenk'e, Nihat Özdemir'e ve Ali Koç'a teşekkür etmem lazım. En büyük payı Ferit Şahenk ödedi. Toplamda 8 milyon euroyu bu arkadaşlarımız ödedi. 2 milyon euroyu ise bir şekilde ödeyeceğiz."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Bu süreç içerisinde 50 milyon euro da banka borcu ödedik. Bütün gelir giderlerimizi sıkı bir kontrol altına aldık. Hala banka borçlarımız duruyor tabii ki."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow