hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Universal dörtlü finale kaldı

    Fenerbahçe Universal dörtlü finale kaldı
    expand

    Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 2. turunun rövanşında Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımını ilk karşılaşmada olduğu gibi, 3-0 yenerek, ''Dörtlü Final''e yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk sette, oyuna iki takım da dengeli başladı. İlk teknik molayı Bakü temsilcisi 8-7 önde geçti. Eda ikiden, Kim arka ortadan ürettiği sayılarla ikinci teknik molayı bu kez Fenerbahçe Universal 16-14 önde kapattı. Fenerbahçe Universal, etkili servis atarak oyunda üstünlüğü ele geçirirken, attığı plaselerle seti 25-20 kazanmayı başardı.
    İkinci sete Rabita Bakü iyi başladı ve ilk teknik molayı da 8-7 önde geçti. Logan'ın attığı smaç servislerle rakibin oyun düzenini bozan Fenerbahçe Universal, 10-10 da skoru eşitledi. Kim'in tutulmaz smaçları ile sarı-lacivertli ekip ikinci teknik molayı 16-10 önde geçti. Fenerbahçe Universal, çok etkili olduğu setin devamında, muhteşem bir oyun sergileyerek ikinci seti 25-17 kazandı.

    Üçüncü sete Fenerbahçe Universal çok iyi başladı. Smaç servislerle Bakü temsilcisini oyundan düşüren Fenerbahçe Universal, teknik molaları da 8-6 ve 16-15 önde kapattı. Üstünlüğü setin sonuna kadar sürdüren Fenerbahçe Universal, seti 25-20, maçı da 3-0 kazanarak 24-25 Mart'ta Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak dörtlü finale adını yazdırdı.

    Fenerbahçe Universal: 3 - Rabita Bakü: 0
    Salon: Burhan Felek
    Hakemler: Ljubomir Kovacevic (Sırbistan), Vittorio Sampaolo (İtalya) Fenerbahçe Universal: Naz, Logan, Fabian, Shashkova, Kim Koung, Eda (Nihan,, Yağmur) Rabita Bakü: Krsmanovic, Starovic, Mammadova, Golubovic, Zhukova, Osmokrovic (Popovic, Kimberly, Spicer, Rabadzhieva)
    Setler: 25-20, 25-17, 25-20
    Süre: 82 dakika (25, 27, 30)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow