hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarı Melekler Aziz Yıldırım'ı ağlattı

    Sarı Melekler Aziz Yıldırımı ağlattı
    expand

    Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal Takımı'nın teknik heyeti ve oyuncuları, "Futbolda şike"davasında tutuklu yargılanan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ı duruşma salonunda ziyaret etti. Aziz Yıldırım'ın gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önünde Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının bulunduğu midibüs ile Çağlayan'daki adliyenin ana girişine gelen sarı-lacivertli ekipte, teknik direktör Ze Roberto, antrenör Kamil Söz, takım menajeri Violet Duca, oyunculardan Eda Erdem, Duygu Bal, Shashkova, Yeon Koung Kim, Fabiana, Nihan Güneyligil, Naz Aydemir ve İpek Sarıoğlu yer aldı.

    Fenerbahçe Kulübü'nün voleyboldan şube sorumlusu Hakan Dinçay'ın adliyenin kapısında karşıladığı sarı-lacivertli ekip, adliyeye girişten sonra duruşma salonunun bulunduğu kata çıktı. 

    "Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 10. duruşmasında duygusal anlar yaşandı. Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Bayan Voleybol takımının 12 oyuncusu Fenerbahçe Voleybol Şubesi Başkanı Hakan Dinçer ve teknik heyet, Aziz Yıldırım'ı duruşma salonunda ziyaret etti. 

    AĞLATAN ZİYARET

    Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Şampiyon Voleybol takımının salonda olduğunu ve kendilerini tebrik ettiklerini ifade etti.

    Başkan Ekinci, duruşmayı bitirdiklerini ve Perşembe gününe ertelediklerini bildirdi.

    Başkan Ekinci ardından, takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu'nu tutuklu sanıkların bulunduğu bölüme çağırdı. Aziz Yıldırım kaptan Tokatlıoğlu'nu öperek tebrik etti. Bu sırada Aziz Yıldırım'ın gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

    BAŞKAN'A HEDİYE TOP

    Kaptan Tokatlıoğlu heyetin bulunduğu bölüme gitti ve Başkan Ekinci'ye bütün takım oyuncularının imzası bulunan voleybol topunu hediye etti.

    Bu sırada salonda alkış sesleri yükseldi. Salonda bulunan Fenerbahçe yönetcileri Murat Özaydınlı, Nihat Özdemir, Cihan Kamer ve Ünal Uzun'un da aralarında bulunduğu yöneticiler de duygusal anlar yaşandı ve gözyaşlarını tutamadı. Ardından Aziz Yıldırım tutuklu sanıkların bulunduğu bölümün kenarına gelerek bütün takımı ve teknik heyeti tek tek tebrik etti.

    Takımın şampiyonluk kupasını da yanlarında getirdiği ancak kupanın adliyeye alınmadığı öğrenildi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow