hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdürrahim Albayrak maçı bitti sandı!

    Abdürrahim Albayrak maçı bitti sandı
    expand

    CEV Kupası Finali ilk maçında Galatasaray, İtalyan ekibi Yamamay'ı 3-1 yenerken maç 2-1 olduğunda maçı bitti sanan Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak "Bir ara maçın tamamlandığını zannettim ama bir set daha varmış" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadınlar Avrupa Voleybol Kofederasyonu (CEV) Kupası Finali ilk maçında İtalyan ekibi Yamamay'ı 3-1 yenen Galatasaray'da büyük sevinç yaşandı.

    Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-1 kazanan sarı-kırmızılılar, mücadelenin tamamlanmasının ardından saha içinde sevinç yumağı oluşturdular. Elde edilen galibiyetin mutluluğunu birbirlerini tebrik ederek kutlayan Galatasaray oyuncuları ve teknik heyeti, daha sonra ise kendilerini maç boyunca coşkulu bir şekilde destekleyen taraftarlara gittiler. Taraftarlarla karşılıklı tezahüratlar yapan oyunculara, tribünlerden şampiyonluk şarkıları söylendi.

    -Yönetim sahaya indi-

    Karşılaşmayı izlemeye gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, maçın 2. setinin ardından salondan ayrılırken, diğer yöneticiler ise maçın sonunda oyuncuları tebrik etmek için sahaya indiler.

    Karşılaşma boyunca heyecanlı bir şekilde müsabakayı takip eden yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, sağlığı için böyle maçlara gelmemesi gerektiğini aktarırken, esprili bir şekilde, "Bir ara maçın tamamlandığını zannettim ama bir set daha varmış" ifadelerini kullandı.

    Albayrak'ın maç içinde kazanılan her setin ardından hemen yanında oturan yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan'la kendine özgü sevincini paylaşma şekli dikkati çekti.

    -Cibara: "Rövanşta da kazanacağız"-

    Galatasaray'ın voleybol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Cibara, karşılaşmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

    Deplasmanda yapacakları karşılaşmayı da kazanacaklarını kaydeden Cibara, "Oradaki rövanş maçını da kazanacağız. Altın sete bırakmayacağız. Şampiyon biz olacağız. Bugün 3-0 da kazanabilirdik" ifadelerini kullandı.

    Bugünkü maçta Galatasaray taraftarının büyük desteğine dikkati çeken Cibara, "Taraftar sağ olsun, onlarsız hiçbir şeyin tadı olmuyor. İkinci maça aynı şekilde Belçika'dan, İsviçre'den, Almanya'dan gelecek taraftarlar olacak. 450 bilet ayırtmıştık ama yetmeyecek gibi gözüküyor" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow