hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde olay!

    Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde olay
    expand

    Spor Toto Erkekler Voleybol Süper Kupa maçında Galatarasay'ı 3-0 yenenFenerbahçe Grundig, üst üste 2. kez kupanın sahibi oldu. Maçta taraftarlar arasında arbede çıktı. Fenerbahçeli voleybolcu Kemal Kayhan'ın yüzüne atılan ses bombası nedeniyle polis sarı kırmızılı taraftarlara müdahale etti.

    Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından 2008 yılından bu yana düzenlenen Süper Kupa organizasyonunda gülen taraf Fenerbahçe Grundig oldu.

    Fenerbahçe Grundig Süper Kupa'nın finalinde karşılaştığı Galatasaray'ı 3-0 yenerek şampiyon oldu.

    Gergin başlayan ve 3 kez duran maçta Sarı lacivertli takım ilk seti 25-18, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti de 25-23'lük skorla kazanarak ezeli rakibini 3-0 yendi.

    2008 yılından bu yana 3 kez oynanan Süper Kupa'yı 2008-2009 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediye, 2009-2010 sezonunda Ziraat Bankası, 2010-2011 sezonunda ise Fenerbahçe Grundig kazanmıştı.

    2011 yılında da bu kupayı müzesine götüren Fenerbahçe Grundig, bu sene de kupayı kazanarak 2 kez üst üste kazanan ilk takım oldu.

    Maçta olay

    Bu arada Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarların karşı karşıya gelmesini saha dışında engelleyen Ankara Emniyeti, TVF Başkent Spor Salonu içinde yetersiz kaldı.

    Taşıdıkları meşaleler nedeniyle salona girişlerine izin verilmeyen Fenerbahçeli taraftarlar, salonun Beştepe kapısını kırarak içeri girdi.

    Taraftarlar, sahaya yanıcı ve parlayıcı madde atarken, bir maytabın patlamasından etkilenen Fenerbahçeli oyuncu Kayhan, bir süre kendine gelemedi.

    Olaylara çevik kuvvet ekipleri müdahale ederken, maça 10 dakika ara verildi.

    Olayların yatışmasının ardından maça kaldığı yerden devam edildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow