hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tiger Woods bu kez kazandı

    Tiger Woods bu kez kazandı
    expand

    Türkiye'nin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf final turnuvasının ikinci gün ilk karşılaşmaları tamamlandı. Tiger Woods, Charl Schwartzel, Justin Rose ve Webb Simpson rakiplerini mağlup etti.

    Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın ikinci günün ilk, gruplardaki ise ikinci karşılaşmalar sona erdi.

    Toplam 18 delikte en fazla 71 atış yapması gereken golfçülerden en az atışı yaparak son deliğe ulaşanların galip geldiği oyunda, Lee Weswood, Rose'un 69 vuruşla ulaştığı son deliğe 66 vuruşla ulaşarak rakibini mağlup etti. Webb Simpson ise rakibi Hunter Mahan'ın 18 delikte 67 vuruş yapdığı mücadelede 65 vuruş yaparak rakibini geride bıraktı.

    -Tiger Woods ikinci maçında kazandı-

    İkinci grupta mücadele eden dünyaca ünlü ABD'li golfçü Tiger Woods da rakibi Matt Kuchar'ı 5 eksik vuruşla geçti. Kuchar'ın 72 vuruşla 18 deliği tamamlamasına karşın Woods 67 vuruşla son deliğe ulaştı.

    Turnuvanın favorileri arasında gösterilen ve dün yapılan maçta mağlup olan Rory Mcllroy ise dün Tiger Woods'u mağlup eden Charl Schwartzel'e de geçildi.

    Mcllroy'un 71 vuruşla tamamladığı oyunu, 70 vuruşla tamamlayan Schwartzel, favoriler arasında gösterilen rakibini geride bıraktı.

    İkinci müsabakalara yağmur engeli

    Türkiye'nin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf final turnuvasının ikinci gününün ikinci karşılaşmaları, yağmur nedeniyle ertelendi.

    Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın ikinci günün ilk karşılaşmaları sabah saatlerinde tamamlanmıştı.

    İkinci günün ikinci karşılaşmalarında Justin Rose-Webb Simpson, Lee Westwood-Hunter Mahan, Charl Schwartzel-Matt Kuchar, Rory Mcllroy-Tiger Woods mücadeleleri, başlayan yağmur nedeniyle ertelendi.

    Ertelenen karşılaşmalar, yarın yapılacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow