hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan güzel hazırlık

    Galatasaraydan güzel hazırlık
    expand

    Galatasaray Medical Park, ULEB Avrupa Kupası hazırlıkları çerçevesinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta katıldığı özel turnuvanın ilk maçında Kızılyıldız Diva'yı 80-70 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın ilk dakikasından 3. çeyreğin sonuna kadar skor üstünlüğünü sağlayan ev sahibi takım, hızlı ve sert bir oyun sergiledi. Galatasaray ikinci yarıdan itibaren çabuk toparlandı.

    Hazırlık maçı olmasına rağmen takımlar potada hızlı ve mücadeleci bir oyun ortaya koydu.

    3. çeyreğin sonlarına doğru öne geçen Galatasaray Medical Park, isabetli atışlarıyla maçı 10 puan farkla (80-70) kazandı. Gordon ve Havkins attığı 18 sayıyla maçın en etkili oyuncuları oldu.

    Galasataray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, Kızılyıldız'ın, basketbolu sert oynayan bir takım olduğunu belirterek, "Sabah geldik, yolculuk yaptık yorgunduk ama ikinci devrede oyunu topladık. Her şeyden memnunum, hem bu hazırlık maçından hem de takımının performansından. Kazanma alışkanlığımız var. Avrupa Kupası haftaya başlayacak, onun öncesi bizim için çok iyi bir maç oldu" dedi.

    Sarı-kırmızılı ekip turnuvadaki ikinci maçını yarın saat 17.00'de Mega Vizura ile yapacak.

    Maçı, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Aleksandar Vuçiç ile Sırbistan Halk Meclisi Başkanı Neboyşa Stefanoviç de izledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow