hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alex Orduspor maçında yok

    Alex Orduspor maçında yok
    expand

    Fenerbahçe'de sakatlığı süren Alex, Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Orduspor ile yapılacak karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında, deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla tamamladı.

    Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15. dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışma, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaların ardından, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

    Alex de Souza, Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

    Sarı-Lacivertli takımın son 2 antrenmanında Özer Hurmacı, Alex'in pozisyonunda oynatıldı. Kaptan iyileşemeyince Ordu'ya götürülmeme kararı alınırken, Özer ilk 11'de forma giyecek.

    Sol kanatta bir kararsızlık yaşayan Aykut Kocaman bir Stoch'u bir Caner'i oynatırken, son kararı Stoch oldu. Forvette ise Bienvenu yine yedek kalacak ve Semih sahaya çıkacak.

    Buna göre muhtemel 11 şöyle:

    Volkan, Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler, M.Topuz-Cristian-Emre-Stoch, Özer-Semih

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow