hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdullah Avcı'nın Almanya çıkarması!

    Abdullah Avcının Almanya çıkarması
    expand

    A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya gidecek. 20-24 Ocak tarihlerinde bu ülkede olacak olan Abdullah Avcı'ya, yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut ile TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas eşlik edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Takım kadrosu, Almanya'nın Köln kentindeki TFF Oyuncu Araştırma ve İzleme Merkezi'ni de ziyaret ederek, merkez sorumlusu Erdal Keser ile bir araya gelecek. Bu ülkede profesyonel futbol oynayan oyuncularla da görüşecek olan teknik heyet, Tayfun Korkut'un en son görev yaptığı VFB Stuttgart Kulübü'nü de ziyaret edecek. Milli takım ekibi, program dahilinde haftasonu Bundesliga'da oynancak bazı lig maçlarını da stadyumda takip edecek.

    4 gün sürecek seyahatin çok verimli olacağına inandıklarını belirten Abdullah Avcı, "Göreve geldiğimiz 17 Kasım'dan bu yana hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Profesyonel liglerden 10'dan fazla kulübümüzü ziyaret ederek eğitim çalışmalarını yerinde inceledik ve bilgi alışverişinde bulunduk.

    Avcı: Hem Milli Takım oyuncuları ile hem de akademilerle görüşeceğiz

    En son Akhisar Belediyespor ile bir araya gelmiştik. Tabi bir de yurtdışı bacağı var. Almanya da en önemli merkezlerden biri. İspanya'dan sonra Almanya'ya da giderek, burada oynayan A milli takımımızın geniş kadrosunda bulunan futbolcularımızla buluşacağız, maçlarını izleyip son durumları hakkında bilgi alacağız. Bu seyahat için birtakım spekülasyonlar da oldu. Seyahate psikolog götürmemiz söz konusu değil. Psikolog uygulamasını, Türkiye'de alt yaş grupların eğitiminde, eğitim programlarında hayata geçireceğiz. Genç oyuncuları kandırma, manevi baskı uygulama gibi bir düşüncemiz hiçbir zaman olmadı. Türk Milli Takımı'nın kapısı, yurtdışında oynayan Türk asıllı ve bizim de milli takım formasına layık göreceğimiz her futbolcuya açıktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Futbol Gelişim Direktörümüz Tolunay Kafkas da bizlerle olacak. Hep birlikte, önemli futbol akademilerini ziyaret edeceğiz. Bu akademilerin yöneticileriyle bilgi alışverişinde bulunacağız.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow