hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdullah Avcı, "avdan" döndü

    Abdullah Avcı, avdan döndü
    expand

    A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcıları, Almanya'daki temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye döndü. Teknik ekip Bundesliga'da görev yapan Türk oyuncuları izleyerek notlar aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut, TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ile birlikte gittiği Almanya'dan temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye döndüğü bildirildi.

    Yapılan açıklamada, öncelikle TFF Avrupa Ofisi Teknik ve İdari İşler Direktörü Erdal Keser ve ekibi ile Köln'de bir görüşme yapan heyetin, geçtiğimiz cumartesi günü Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile bir araya gelerek, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi. 

    Milli Takım heyetinin, daha sonraki günlerde Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in akademilerini ziyaret ettiği öğrenildi.

    Bu arada, geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Kaiserslautern-Werder Bremen ve Bayer Leverkusen-Mainz maçlarını izleyen dört teknik adam, bu takımlarda forma giyen Türk oyuncuları gözlem altına aldı.

    Milli Takım heyeti, geçtiğimiz pazartesi günü de Schalke 04 kulübünün işbirliği yaptığı Gelsenkirchen kentinde bulunan Gesamtschule Berger Feld isimli elit spor okulunu ziyaret etti ve okul yetkililerinin kendileri için hazırladığı sunumu izledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow