hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ara transferin en pahalısı Dzsudzsak

    Ara transferin en pahalısı Dzsudzsak
    expand

    Geçtiğimiz ay 19 milyon euroya Rusya'nın Dağıstan bölgesinin Anzhi Makhachkala takımından Dinamo Moskova Kulübü'ne transfer olan ünlü Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak, ara transfer döneminde dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz ay 19 milyon euroya Rusya'nın Dağıstan bölgesinin Anzhi Makhachkala takımından Dinamo Moskova Kulübü'ne transfer olan ünlü Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak, ara transfer döneminde dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını aldı.

    2008 yılında Macaristan'dan Hollanda'nın ünlü takımı PSV Eindhoven'e transfer olan Balazs Dzsudzsak, oynadığı 114 lig maçında 44 gol atarak büyük başarı elde etmiş ve Avrupa takımlarının transfer listelerine girmişti.

    Geçtiğimiz yıl Rusya'nın Dağıstan bölgesindeki Anzhi Makhachkala takımına 14,5 milyon euroya transfer olarak herkesi şaşırtan Balazs Dzsudzsak'a Dinamo Moskova
    Kulübü tarafından ödenen 19 milyon avroluk bonservis ücreti dünya futbol otoritelerini bir kez daha şaşırtmıştı.

    24 yaşındaki Macar futbolcunun adı PSV Eindhoven'de oynarken Fenerbahçe'nin transfer listesine de girmiş, Aykut Kocaman bu futbolcu için istenen 12 milyon euroluk bonservis ücretini çok bulunca transferden vazgeçilmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow