hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid'le hazırlık maçı yapmanın bedeli

    Real Madridle hazırlık maçı yapmanın bedeli
    expand

    Kadrosunda Hamit Altıntop, Nuri Şahin, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema, Higuain, Di Maria ve Casillas gibi çok sayıda yıldız futbolcuyu barındıran Real Madrid'in, kendisine gelen dostluk maçı talepleri için 2 milyon euro istediği ileri sürüldü.

    "La Tribuna de Honduras" gazetesi, Honduras'ın önemli kulüplerinden Olimpia'nın 100. yılı dolayısıyla Real Madrid ile dostluk maçı yapmak istediğini, ancak İspanyol kulübünden inanılmaz taleplerin geldiğini yazdı.

    Real Madrid'in dostluk maçı için talepleri şu şekilde sıralandı: Net 2 milyon euro para, maçtan önce 5 futbolcunun basın toplantısı yapması, 4 resmi sponsorun da maçta reklamının yapılması, antreman ve maç sahasının doğal çimden olması ve cimnastik salonlarının bulunması, 50 first class koltuklu direkt uçuşlu charter seferi, konaklama için 5 yıldızlı otel, şöförlü 3 limuzin, 2 adet en az 6 kişilik minibüs tarzı araç, sporcuların malzemelerinin taşınması için bir otobüs ve özel güvenlik.

    Real Madrid ile Honduras dışında Guatemala ve Kosta Rica'daki bazı kulüplerin de dostluk maçı yapma talepleri olduğu ön sürüldü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow