hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Üzerinde forma olmayan bir aday istiyoruz"

    Üzerinde forma olmayan bir aday istiyoruz
    expand

    Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın, Türkiye Futbol Federasyonu'nda yaşanan istifa depreminin ardından yaptığı toplantı sona erdi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Vakfın Başkanvekili Hasan Akıncıoğlu, "TFF Başkanlığı'na üzerinde forma olmayan bir aday istiyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    13 Süper Ligi Kulübü'nün katıldığı toplantıda 3 Süper Lig kulübü de vekaleten temsil edildi.

    Kulüpler Birliği Vakfı adına Başkanvekili Hasan Akıncıoğlu toplantının bitiminin ardından açıklama yaptı. 

    Akıncıoğlu, Vakıf olarak, zemin ısıtma bulunmayan stadlarda maçların gündüz yapılması teklifini TFF'nin değerlendirmesini istedi.

    Akıncıoğlu, aday olan ve olacak kişileri saygıyla karşıladıklarını söyledi.

    Akıncıoğlu toplantıda yeni adayın kim olacağıyla ilgili herhangi bir isim ya da görüş alışverişinde bulunulmadığını sadece sürecin hassaslığı vurgusunun yapıldığını kaydetti. Akıncıoğlu TFF başkanlığına üzerinde forma olmayan bir başkan istediklerinin de altını çizdi.

    Akıncıoğlu gelecek yönetimin ivedi bir şekilde kararlar alması gerektiğini de hatırlatarak "Şike soruşturmasının adil bir şekilde devam edip sonuçlandırılmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

    Yeni başkanın daha önce başkanlık yapmış bir isim olamayacağını da vurgulayan Akıncıoğlu, "Adnan Öztürk'ün istifa istemi konusunda bir şey konuşulmadı, Kulüpler Birliği gerekirse kendi içinde bu konuyu sorunsuz çözer" diyerek sözlerini tamamladı.







    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow