hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harry Redknapp suçsuz bulundu

    Harry Redknapp suçsuz bulundu
    expand

    İngiltere Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur'un menajeri Harry Redknapp, vergi kaçırdığı iddiasıyla açılan davada suçsuz bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkent Londra'daki Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan 64 yaşındaki teknik adam, Portsmouth'u çalıştırdığı 2002-2008 yılları arasında Monaco'daki hesabına para aktarmak ve vergi kaçırmakla suçlanıyordu.

    Mahkeme jürisi, oy birliğiyle menajer Redknapp'ı suçsuz buldu. İngiliz teknik adam, mahkeme çıkışında yaptığı açıklamada, "Bu, mahkemeye taşınmaması gereken bir konuydu, bir kabustu. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi.

    Basının büyük ilgi gösterdiği dava sürecinde, eski bir futbolcu olan oğlu Jamie Redknapp ise babasını hiç yalnız bırakmadı. Deneyimli teknik adam, takımının Liverpool ile pazartesi günü oynadığı maça dava süreci ve uçağının arıza yapması nedeniyle yetişememişti.

    Geçen yıl UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham Hotspur ile çeyrek finale kadar yükselen Redknapp, Fabio Capello'dan sonra İngiltere Milli Takımı'nın başına geçebilecek teknik direktörlerden birisi olarak gösteriliyor.

    Londra ekibi, ligde şu anda 50 puanla 3'üncü sırada yer alıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow