hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçeliler 14 Şubat'ta Silivri'de

    Fenerbahçeliler 14 Şubatta Silivride
    expand

    Fenerbahçeli taraftarlar, 14 Şubat'ta Silivri'de görülmeye başlanacak "Futbolda şike" davasının ilk duruşmasına gitmek için organizasyon düzenleyecek. Taraftarlar farklı güzergahlardan hareket ederek 14 Şubat günü saat 08.00'da Silivri'de olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli taraftarlar, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi'nde 14 Şubat'ta yapılacak ilk duruşmada, "Futbolda şike" iddialarına yönelik açılan dava kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Cemil Turan'a destek vermek için Silivri'ye gidecek.

    Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde, "14 Şubat'ta Silivri'de" başlığıyla yapılan açıklamada, Sarı Lacivert Derneği, Fenerbahçeliler Derneği ve birçok taraftar grubunun, 14 Şubat Salı sabahı 05.30'da Eski Salı Pazarı'nda bir araya gelerek, duruşmanın görüleceği Silivri'yi gideceği bildirildi.

    Açıklamada ayrıca şöyle denildi:

    "Başkanımıza ve yöneticilerimize manevi desteklerini göstermek isteyen Fenerbahçe bölge derneklerinin de salı günü farklı güzergahlardan yola çıkması bekleniyor. Sosyal medya ve forumlarda takip ettiğimiz, ayrıca kulübümüze yapılan e-mail, faks bilgilendirmeler neticesinde, Büyük Fenerbahçe Taraftarı, kulübünün, başkanının ve yöneticilerinin yanında olmak, onlara güç vermek için kendi imkanlarıyla saat 08.00'de Silivri'de olacak."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow