hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Şenol Güneş TFF Başkanı olsun"

    Şenol Güneş TFF Başkanı olsun
    expand

    Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Nurettin Özgenç, "Platini UEFA Başkanı olmuşsa, Şenol Güneş de TFF Başkanı olabilir" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Nurettin Özgenç, TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla boşalan başkanlık koltuğu için sürpriz bir öneride bulundu.

    Şike soruşturmasında adı geçen 8 kulüpte yöneticilik yapmış olanların soruşturmanın selameti açısından başkan adayı olmaması gerektiğini bildiren Nurettin Özgenç, A Milli Takım teknik direktörlüğü yapmış olan Şenol Güneş'in başkan seçilmesini önerdi.

    Özgenç, "Yeni TFF Başkanı kim olmalı?” sorusuna cevap vermek için bir spor bilgini ya da bir futbol dehası olmanın gerekmediğini belirterek "Spor gündemini uzmanlar kadar olmasa dahi kısmen takip eden birileri de pekala bu konuda görüş ve öneride bulunabilirler. Michel Platini UEFA başkanı olmuşsa Ertuğrul Sağlam ve Şenol Güneş' de pekala TFF Başkanı olabilir" diye konuştu.

    Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Nurettin Özgenç, Fransız teknik direktör ve orta saha oyuncusu olan Michel Platini'nin kendi döneminin en büyük futbolcusu olduğunu ve şu an UEFA'nın başkanlığını yürüttüğünü hatırlatarak Şenol Güneş'in yanı sıra Ertuğrul Sağlam'ın da bu görev için uygun olabileceğini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow