hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suarez özür diledi

    Suarez özür diledi
    expand

    İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Luis Suarez, Manchester United ile deplasmanda oynadıkları maç öncesindeki seremonide Patrice Evra'nın elini sıkmadığı için özür diledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kulübün internet sitesindeki açıklamada, maçtan sonra menajer Kenny Dalglish ile görüştüğünü belirten Suarez, "Özür dilerim, yanlış yaptım ve olanlardan ötürü pişmanım. Evra'nın elini maçtan önce sıkmalıydım, bu hareketimden dolayı özür diliyorum. Bütün yaşananları geride bırakmak ve futbola odaklanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

    Old Trafford Stadı'nda dün oynanan ve Manchester United takımının, Rooney'nin golleriyle 2-1 kazandığı karşılaşma öncesinde düzenlenen seremonide, Uruguaylı yıldız Evra'nın elini sıkmayı reddetmiş, Manchester United oyuncusu Ferdinand da Suarez ile tokalaşmamıştı.

    Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdiğinde yaşanan kısa süreli gerilimin ardından takım arkadaşları soyunma odasına giderken Suarez'e eşlik ederken, maç sonunda Evra'nın tribünlere yönelik hareketlerine Liverpool futbolcuları tepki göstermişti.

    Manchester United Menajeri Alex Ferguson da Suarez'in yaptığı hareketlerle Liverpool Kulübü'ne ve tarihine saygısızlık ettiğini savunmuş ve böyle futbolcuların Liverpool'da forma giymemesi gerektiğini söylemişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow