hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sabri: "Messi bile kötü maç çıkarabiliyor"

    Sabri: Messi bile kötü maç çıkarabiliyor
    expand

    Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, "Ben sahaya çıkıp işimi yapmıyorum. Kötü oynasam bile canımı dişime takarak mücadele ediyorum. Dünyanın en iyi futbolcusu Messi bile kötü bir maç çıkarabiliyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sabri, Lig TV'de yayınlanan Pazartesi Gecesi Futbolu programına katılarak, soruları yanıtladı. En yakın takipçileri Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olmalarının kendilerinde bir rahatlığa neden olmayacağını kaydeden Sabri, "Fatih hocanın olduğu yerde rehavet, rahatlama, gevşeme olmaz. Biz her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Bu sene yeni bir sistem var. Play-off'a he kadar puan farkıyla girersek o kadar avantajlı olacağımızı biliyoruz. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. İnşallah puan farkını daha da arttırırız. Bu sene çok önemli. Geçen senenin üzerimizde sorumluluğu, yükü var. Bunu üzerimizden atmak istiyoruz. En güzel fırsat bu sene. Şu anda iyi gidiyoruz. İnşallah devam ederiz" diye konuştu.

    Herkese oyun stilini veya anlayışını beğendirmeye çalışsa da beğenmeyenlerin de olduğuna dikkat çeken Sabri, "Buna saygı gösteririm. Ben sahaya çıkıp işimi yapıyorum. Bir futbolcu kötü performans gösterebilir ama kötü mücadele edemez. Kötü oynasam bile canımı dişime takarak mücadele ediyorum. Dünyanın en iyi futbolcusu Messi bile kötü bir maç çıkarabiliyor" diye konuştu.

    -"Florya'da her zaman aile havası vardır"-

    Sabri, Kayserispor maçında galibiyet golünü atan Melo ile arasının gayet iyi olduğunu kaydederek, "Kendisi dans etmesini de seviyor. Bunu attığı  gollerden sonra da gösteriyor. Sadece Melo değil, bütün yabancı transferlerimizin hem oyuncu kalitesi, hem kişilikleri çok iyi. Takımda güzel bir hava var. Florya'da zaten her zaman aile havası vardır" ifadelerini kullandı.

    Kalecileri Muslera'nın samimiyetini, içtenliğini dışa daha çabuk yansıttığını anlatan Sabri, "Antrenmanda şakalar yapıyor, bizi neşelendiriyor. İyi kaleciliğinin yanı sıra çok da iyi bir insan" dedi.

    Annesinin maçlardan sonra kendisini eleştirdiğini anlatan Sabri, "Bir dönemim vardı, hakemlere karşı hırçındım. Onun eleştirileri sayesinde 2-3 senedir düzeldim" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow