hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Adayımız Şenes Erzik'tir"

    Adayımız Şenes Erziktir
    expand

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu "Şenes Erzik kulüp başkanları tarafından aday gösterildi. Erzik, TFF Başkanlığı için destekleyeceğimiz adaydır" açıklamasında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, görüşmediği kulüp başkanlarıyla bugün makamında bir araya gelmesinin ardından, Anadolu Kulüpleri bir değerlendirme yapmak üzere kendi aralarında da toplandı.

    Kulüplerbirliği Başkanvekili Hasan Akıncıoğlu sözcülük yaparken özetle şunları söyledi:

    "Şenes Erzik şu anda Türk futbolunun içinde bulunduğu sıkıntıdan çıkabilmesi için başkanlığa en önemli namzet olarak kararlaştırıldı. Kendisi de ihtiyaç duyulması halinde başkanlık görevini üstlünebileceğini söylemişti. UEFA ev FIFA'daki konumu gereği icazet alması gerektiğini söylemişti. Türk futbolunun selameti için UEFA ve FIFA yetkilileri de anlayışlı davaranacaktır. Erzik, ortak ittifak ile alınan karar ile desteklenecek, kendisine başarılar diliyorum. Önümüzdeki saatler veya günlerde adaylığını açıklayacağını umuyoruz. Bugünkü toplantımızda başka isim gündeme gelmedi. Erzik ismi üzerinde tereddütsüz ittifak mevcut"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow