hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ufukta Beşiktaş - Atletico Madrid maçı gözüktü

    Ufukta Beşiktaş - Atletico Madrid maçı gözüktü
    expand

    UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Atletico Madrid deplasmanda Lazio’yu 3-1 mağlup ederek, İspanya’ya avantajlı döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ev sahibi Lazio hızlı başladığı maçın 19. dakikasında Klose ile 1-0 öne geçti. Misafir ekibin ise cevap vermesi çok sürmedi. İspanyol ekibinde Adrian 25’te Falcao’nun asistinde skora dengeyi getirdi. 37’de ise ilk golün hazırlayıcısı Falcao sahneye çıktı ve Madrid ekibini deplasmanda öne geçirdi.

    İkinci 45 dakikada da üstün olan taraf konuk ekipti. Bu sefer ilk goldeki roller değişti ve 63’te Adrian’ın pasında Falcao skoru 3-1’e getirdi. 72’de milli futbolcu Arda Turan, Diego’nun yerine oyuna girerken, geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve konuk ekip evine oldukça avantajlı bir skorla geldi.

    Gecenin diğer maçlarında ise Legia Varşova evinde Sporting ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibin gollerini Wawezynaik ve Gol atarken, konuk ekipte Carrico ve Santos’un golleri skora dengeyi getirdi. Çek Cumhuriyeti’inde Plzen, Alman ekibi Schalke ile 1- berabere kaldı. Plzen’in golünü Darida atarken, Schalke’ye eşitliği getiren golü Huntelaar kaydetti.

    Atletico Madrid ve Beşiktaş avantajlı oldukları bu turu geçerlerse bir sonraki turda birbiriyle eşleşecek.

    Kaynak: Eurosport 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow